Your search results

Vakantiewoning op een prachtig domein met privé zwembad en een ruim, groene tuin

Omschrijving

Vakantiewoning met privé zwembad en een ruim, groene tuin. Dit huis bevindt zicht op een prachtige domein met veel schaduwrijke plekken.

Het privé zwembad heeft een groot zonnig terras er om heen, maar u kunt hier ook genieten van de schaduw. Aan het einde van de dag geniet u van een heerlijke barbecue.
Mocht u geen zin hebben om te koken, dan kunt u uw culinaire hart ophalen in Salernes. Daar zijn diverse goede restaurants en cafés. Ook is het heerlijk om door de gezellige dorpskern te lopen met de talloze fonteinen. Vanaf de kasteelruïne boven in het dorp heeft u een goed uitzicht op de mooie daken met de typisch voor die streek hexagonale rode dakpannen.

Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn de luxe badplaatsen Sainte-Maxime en Saint-Tropez, op 40 km van de woning. Watersporters kunnen hun hart ophalen in het Lac de Sainte-Croix (30 km) of de beroemde Gorges du Verdon (30 km). Op 7 km ligt het dorpje Sillans-la-Cascade. Hier vindt u, gelegen in de bossen, een waterval van 42 m.

Prijzen & beschikbaarheid

Vanaf € 1,019 Per week

Plaats:
Land:
Type woning: Vakantiehuis
Situatie: Vrijstaand
Personen: 8
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zwembad: Privé zwembad

Kenmerken en faciliteiten

WiFi
Afwasmachine
BBQ
Oven
Magnetron
Roken niet toegestaan
Landelijk

Compare Listings