Your search results

Authentiek wijnchateau met privézwembad, uniek uitzicht en volledige privacy!

Omschrijving

Zou je wel eens willen weten hoe het voelt om in een wijnchateau te leven? Op een heuvel met ongekend uitzicht? En naast een groot zwembad en tuin een dierenpark van 16 ha waar lama’s, herten, Wallabies en Afrikaanse manenschapen rondlopen? De mogelijkheid om dat te ervaren biedt dit huis. Wij waren tijdens ons bezoek bijzonder gechameerd van vader, moeder en dochter Lama.

De ligging is in een fraai gebied; heuvels met wijngaarden, kastelen, oude dorpen met pleinen met terrassen en winkeltjes, kronkelende rivieren waar je kan kanoen en zwemmen.

Grenzend aan de tuin is het omheinde dierenpark, alleen voor de eigenaren en de tijdelijke bewoners van de villa toegankelijk. Wandelen en je verwonderen over de prachtige dieren die hier in leven.

Grenzend aan het park en eindigend bij de villa is een groot gazon waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Tussen de bomen staan schommels.

Het vakantiehuis heeft een royale entree met een overdekt terras; ideaal voor de maaltijden ‘al fresco’. Een volgend terras, iets hoger dat gerust de naam ‘panoramaterras’ mag krijgen; wat een uitzicht, ongelooflijk! Het zwembad ligt een fractie lager met eromheen een zonneterras. Hier is ook het poolhouse met drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een compleet ingerichte keuken. Bij de entree staat een gastenverblijfje; intiem met een slaapkamer en een badkamer. In de villa zelf zijn nog eens drie suites; een grote salon met serre en een ruime keuken completeren het geheel. Uniek dit.

Prijzen & beschikbaarheid

Vanaf € 3,196 Per week

Plaats:
Land:
Type woning: Villa
Situatie: Vrijstaand
Personen: 14
Slaapkamers: 7
Badkamers: 7
Zwembad: Privé zwembad

Kenmerken en faciliteiten

Omheinde tuin
Open haard
WiFi
Hond toegestaan
Afwasmachine
BBQ
Oven
Magnetron
Roken niet toegestaan
Landelijk

Compare Listings