Your search results

Boerenschuur als prachtig vakantiehuis in de weidse omgeving van de Lot

Home > , > > huiscode 36638

Omschrijving

In dit fantastische vakantiehuis, een gerenoveerde boerenschuur waarin veel originele elementen met liefde zijn gespaard, lijkt u de sfeer met de hooivork te kunnen opscheppen. Op een kleine berg in de Lot, op zo’n 20 km van Figeac en 80 km van Cahors biedt dit vakantiehuis charme, comfort en karakter. Een paradijs voor levensgenieters: paddenstoelen, truffels, saffraan, notenolie en de uitmuntende Cahors-wijnen.

Vanuit uw privé zwembad of een van de terrassen kijkt u uit op een hectare puur natuur. Wat dat betekent? Limousinkoeien in de weiden, roofvogels loerend naar hun prooi, groot wild zoals herten en everzwijnen, maar ook kleiner ‘wild’ zoals hagedissen. Met hun armen lijken de naastgelegen rivier en beek het terrein te beschermen. U kunt ook heerlijk tot rust komen in de hottub.

Op 8 km afstand van uw woning haalt u uw boodschappen. Dagtrips plannen zal geen moeite kosten; de natuur staat garant voor fijne, lange fietstochten en grotten in de omgeving zijn de moeite van uw bezoek waard. De rivieren de Lot en de Céle nodigen uit tot kanotochten en tal van dorpen herbergen een rijke geschiedenis, zoals Rocamadour en St. Cirque la Popie. In de omgeving vindt u ook kloosters en kastelen.

Prijzen & beschikbaarheid

Vanaf € 2,404 Per week

Plaats:
Land:
Type woning: Boerderij
Situatie: Vrijstaand
Personen: 18
Slaapkamers: 8
Badkamers: 5
Zwembad: Privé zwembad

Kenmerken en faciliteiten

Open haard
WiFi
Kinderbed
Afwasmachine
BBQ
Magnetron
Roken niet toegestaan

Compare Listings